Nederlandse Ambassade in Londen, Verenigd Koninkrijk

Nieuws & EvenementenRSS

Op deze pagina vindt u alle nieuwsitems die eerder dit jaar op de homepage verschenen. Houd voor het laatste nieuws en aankondigingen van evenementen ook onze sociale media in de gaten!

 

 

Facebook

Op onze Facebook-pagina plaatsen we informatie over Nederlandse tentoonstellingen, concerten en andere evenementen die plaatsvinden in het Verenigd Koninkrijk of aan zowel het VK als Nederland gerelateerd zijn.

 

Twitter

Volg ons op Twitter ( @NLinUK) om up-to-date te blijven over verschillende onderwerpen en activiteiten van de Nederlandse Ambassade. U kunt ook verschillende departementen volgen en een groot aantal van onze medewerkers (zie ' Wie zijn wij').

 

11 t/m 20 van 91

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

11 Reactie minister-president Rutte op eerste uitkomsten JIT-onderzoek

Vanmorgen zijn de nabestaanden geïnformeerd door het Joint Investigation Team (JIT) over de eerste resultaten van het strafrechtelijk onderzoek naar het neerhalen van vlucht MH17. Het gaat om onderzoekresultaten over het wapen waarmee vlucht MH17 is neergehaald, de afvuurlocatie en de aan- en afvoerroute van de BUK-installatie.

12 Verkiezing Tweede Kamer op 15 maart 2017

Op 15 maart 2017 vindt de verkiezing plaats van de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal. U als kiesgerechtigde Nederlander in het buitenland kunt uw stem uitbrengen voor deze verkiezingen.

13 Reünie 320 Squadron zorgt voor emoties

“Emotioneel”. Zo omschreef de 92-jarige Eduard Jacob de reünie van 320 Squadron in het Engelse Dunsfold. Hij was een van de laatste veteranen bij de bijeenkomst op het vliegveld, waarop zij in 1944 werkzaam waren. Ook zo'n 150 nabestaanden van militairen die bij de eenheid dienden, bezochten de reünie.

14 Vernieuwen van reisdocumenten straks ook mogelijk in Edinburgh

Vanaf 5 september kunt u zowel bij de ambassade in Londen als bij VFS Global in Edinburgh (NB niet bij het consulaat) terecht voor het vernieuwen van uw reisdocument.

15 Brexit loket voor bedrijven

16 Brexit-referendum

Bij het referendum op 23 juni 2016 heeft een meerderheid van de Britten gekozen voor vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie.

17 Reactie minister-president Rutte op uitslag Brits referendum

Minister-president Rutte reageerde vanochtend op de uitslag van het referendum in Groot-Brittannië over het lidmaatschap van de Europese Unie.

18 Bezoek minister van der Steur

De Nederlandse minister voor veiligheid en justitie, Ard van der Steur, was 11 en 12 mei in Londen om aanwezig te zijn bij de anti-corruptietop, waar hij sprak over het blootleggen van corruptie.

19 Bezoek minister Dijsselbloem

De Nederlandse minister van financiën, Jeroen Dijsselbloem, heeft het Verenigd Koninkrijk op 11 en 12 mei bezocht.

20 Europa dag

Maandag 9 mei was Europa dag, de dag waarop de 28 lidstaten van de EU de vrede en eenheid die we in Europa kennen herdenken en vieren.