Nederlandse Ambassade in Londen, Verenigd Koninkrijk

Nieuws & EvenementenRSS

Op deze pagina vindt u alle nieuwsitems die eerder dit jaar op de homepage verschenen. Houd voor het laatste nieuws en aankondigingen van evenementen ook onze sociale media in de gaten!

 

 

Facebook

Op onze Facebook-pagina plaatsen we informatie over Nederlandse tentoonstellingen, concerten en andere evenementen die plaatsvinden in het Verenigd Koninkrijk of aan zowel het VK als Nederland gerelateerd zijn.

 

Twitter

Volg ons op Twitter ( @NLinUK) om up-to-date te blijven over verschillende onderwerpen en activiteiten van de Nederlandse Ambassade. U kunt ook verschillende departementen volgen en een groot aantal van onze medewerkers (zie ' Wie zijn wij').

 

21 t/m 30 van 91

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

21 Ambassadeur Smits bied EU voorzitterschapslunch aan met David Lidington

Ambassadeur Smits bood afgelopen dinsdag een EU voorzitterschapslunch aan op zijn residentie voor collega EU ambassadeurs. David Lidington, staatssecretaris voor Europa, was de eregast.

22 Nationale Dodenherdenking op Mill Hill begraafplaats

Op woensdag 4 mei vond de jaarlijkse Nationale Dodenherdenking plaats. Ieder jaar herdenken we op 4 mei alle Nederlandse slachtoffers van oorlogsgeweld sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. In Londen vond een ceremonie plaats op de Mill Hill begraafplaats ter gelegenheid van Dodenherdenking op 4 mei. 5 mei vieren we dan op Bevrijdingsdag onze vrijheid.

23 Sluiting Nederlandse ambassade 2 mei voor Spring Bank Holiday

De Nederlandse ambassade te Londen zal maandag 2 mei in verband met de Britse Spring Bank Holiday gesloten zijn.

24 Koningsdag festiviteiten in Londen

Deze week werd de belangrijkste dag op de Nederlandse sociale kalender gevierd: Koningsdag!

25 Graham Thoume ingezworen als nieuwe honorair consul voor Nederland op de Britse Kanaaleilanden

Graham Thoume, plaatsvervangend directeur bij ABN AMRO in Guernsey is gisteren door ambassadeur Smits ingezworen als nieuw honorair consul voor het Koninkrijk der Nederlanden op de Kanaaleilanden.

26 Ambassadeur Smits biedt EU voorzitterschap ontbijt aan met Tony Blair

Ambassadeur Smits bood op 11 april een EU voorzitterschapsontbijt aan op zijn residentie voor zijn collega EU ambassadeurs, met Tony Blair als eregast.

27 Welse topadvocate ingezworen als nieuwe honorair consul voor Nederland in Cardiff

Topadvocaat Helen Thomas is vorige week door ambassadeur Smits beëdigd als nieuwe honorair consul voor het Koninkrijk der Nederlanden in Cardiff, Wales.

28 Naturalisatieceremonie

Vandaag verwelkomde ambassadeur Smits vijftien nieuwe Nederlanders tijdens een naturalisatieceremonie.

29 Kabinetsreactie raadgevend referendum associatieverdrag Oekraïne

De voorlopige uitslag van het raadgevende referendum over het associatieverdrag met Oekraïne laat zien dat de voor een raadgevende uitspraak vereiste opkomstdrempel van 30% is gehaald, waarbij een meerderheid van de opgekomen kiezers ‘Tegen’ heeft gestemd.

30 Vacature Office Manager

De ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden te Londen is op zoek naar een Management Assistent / Office Manager werkzaam voor de Defensie Afdeling. De deadline voor het inzenden van sollicitaties is donderdag 21 april 2016. Uw CV (in het Nederlands) en motivatiebrief (in het Engels) kunnen worden verstuurd naar lon-defat@minbuza.nl.