Nederlandse Ambassade in Londen, Verenigd Koninkrijk

Nieuws & EvenementenRSS

Op deze pagina vindt u alle nieuwsitems die eerder dit jaar op de homepage verschenen. Houd voor het laatste nieuws en aankondigingen van evenementen ook onze sociale media in de gaten!

 

 

Facebook

Op onze Facebook-pagina plaatsen we informatie over Nederlandse tentoonstellingen, concerten en andere evenementen die plaatsvinden in het Verenigd Koninkrijk of aan zowel het VK als Nederland gerelateerd zijn.

 

Twitter

Volg ons op Twitter ( @NLinUK) om up-to-date te blijven over verschillende onderwerpen en activiteiten van de Nederlandse Ambassade. U kunt ook verschillende departementen volgen en een groot aantal van onze medewerkers (zie ' Wie zijn wij').

 

41 t/m 50 van 91

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

41 9.300 extra banen dankzij buitenlandse investeringen in Nederland

Meer dan 300 buitenlandse bedrijven als Tesla en easyJet hebben vorig jaar samen 1,87 miljard euro geïnvesteerd in Nederland. Samen zorgden deze bedrijven voor 9.300 extra Nederlandse banen. De investeringen zijn binnengehaald door de Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA) en verschillende regionale partners. Afgelopen jaar bundelden zij hun krachten onder de noemer Invest in Holland. De NFIA is, als agentschap van het Ministerie van Economische Zaken, verantwoordelijk voor 7.779 banen.

42 Minister-president Rutte spreekt in Europees Parlement

Minister-president Rutte bezocht op 20 januari het Europees Parlement in Straatsburg. In een toespraak voor de plenaire vergadering lichtte de minister-president de prioriteiten van het Nederlandse EU-voorzitterschap toe.

43 Contact met ambassade of consulaat

Komt u in het buitenland in moeilijkheden? En komt u er zelf niet uit? Vraag dan hulp aan de Nederlandse ambassade of het consulaat. Deze zogeheten consulaire hulp kan geld kosten.

44 Nederlands EU-voorzitterschap 2016

Van 1 januari tot 30 juni 2016 is Nederland voorzitter van de Raad van de Europese Unie. Nederland zet in op een Unie die zich richt op hoofdzaken, innovatie en meer banen, en die haar burgers centraal stelt.

45 Europese Commissie bezoekt Amsterdam

De start van het Nederlandse voorzitterschap van de Europese Unie vormt de aanleiding van een bezoek van de Europese Commissie aan Amsterdam. Op 7 januari ontving minister-president Rutte de leden van het Europese Commissie in het Scheepvaartmuseum.

46 Sluiting consulaire afdeling

Op donderdag 24 december en donderdag 31 december 2015 sluit de consulaire afdeling om 13.00 uur.

47 NFIA London: Vacature Senior Project Manager

De Netherlands Foreign Investment Agency in Londen is op zoek naar de perfecte kandidaat om haar kleine team aan te vullen!

48 Bezoek van staatssecretaris Dijksma

Staatssecretaris van Infrastructuur & Milieu Sharon Dijksma bezocht Londen op maandag 18 november.

49 Reactie Zijne Majesteit de Koning op de aanslagen in Parijs

Ik ben diep geschokt door de aanslagen gisteravond in Parijs. Nederland voelt zich nauw met Frankrijk verbonden. Met het Franse volk rouwen wij om de slachtoffers. Met het Franse volk blijven wij standvastig de vrijheid verdedigen tegen hen die haar met terreur proberen te ondermijnen. De waarden van vrijheid en solidariteit geven wij nooit prijs. Onze gedachten zijn bij allen die nu intens verdriet hebben om het verlies van hun dierbaren en bij alle slachtoffers van deze laffe aanslagen.

50 Persverklaring minister-president Rutte, 14 november 2015

Reactie van minister-president Rutte op de aanslagen in Parijs.