Nederlandse Ambassade in Londen, Verenigd Koninkrijk

Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit

De Landbouwafdeling van de Nederlandse Ambassade in Londen houdt zich bezig met het landbouwbeleid in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Wij schrijven rapportages over ontwikkelingen op het gebied van natuurbeheer, bosbouw, voedselkwaliteit, visserij en landbouw. Daarnaast zet de afdeling zich actief in om contacten tussen Britse en Nederlandse agri-business bedrijven te bevorderen om zo Nederlandse bedrijven die naar het VK willen exporteren of zich hier willen vestigen te ondersteunen. Onderdeel hiervan is het onderhouden van relaties tussen relevante maatschappelijke organisaties in zowel het VK, Ierland als in Nederland. De Landbouwafdeling is onderdeel van het Economisch Team van de ambassade.

Voor meer informatie over de AgriFood en Tuinbouw sector in het Verenigd Koninkrijk verwijzen we u graag door naar de website van het Economische Team: www.hollanduktrade.nl. Het Economisch Team bestaat naast de Landbouwafdeling uit de Economische Afdeling van de Nederlandse Ambassade in Londen, en het Netherlands Business Support Office in Manchester. Samen bieden zij op de site HollandUKTrade een overzicht over het zakendoen met het Verenigd Koninkrijk en de kansen die er in de verschillende sectoren liggen voor Nederlandse bedrijven.

Daarnaast kunt u natuurlijk altijd direct contact opnemen met onze afdeling voor landbouwspecifieke vragen. Wij helpen u graag!

 

Landbouwraad Londen

Email: lon-lnv@minbuza.nl

Telefoon: +44 207 590 3279

Website: www.hollanduktrade.nl